Ako každý rok, aj teraz sme ukončili rok 2018 vianočným programom. Hneď na úvod vystúpila p. Silvia Juhász Levicsek a v mene občianskeho združenia Arany alma (Zlaté jablko) poďakovala žiakom a učiteľom za pomoc pri organizovaní vianočnej zbierky pre chudobných. 

Nasledovalo odovzdávanie diplomov školského kola jazykových olympiád (anglický, španielsky, nemecký a ruský jazyk) a olympiád z odborných predmetov (PEK, ÚČT). Potom sa začal samotný kultúrny program v réžii žiakov všetkých tried našej školy. Žiaci prezentovali rôzne vianočné tradície, pripravili si tanec a nakoniec odznela Tichá noc v šiestich jazykoch. 

S pocitom dobrej nálady sme odchádzali na vianočné prázdniny.


Mint minden évben, így történt ez idén is, hogy iskolánk karácsonyi műsorral zárta le az évet. Elsőként Juhász Levicsek Szilvia megható szavait hallhattuk, aki iskolánknak megköszönte, hogy mi is bekapcsolódtunk az Aranyalma Polgári Társulás által szervezett Szegények karácsonya elnevezésű adománygyűjtésbe. Az elnöknő köszönő oklevelet is átnyújtott iskolánknak.

Ezután a különböző tantárgyakból megrendezett iskolai forduló versenyeit értékeltük ki majd a karácsonyi program vette kezdetét. Csaknem minden osztály képviselte magát, különféle karácsonyi versek, énekek, zenék, dalok hangzottak el, prezentációk készültek a karácsonyi hagyományokkal kapcsolatban. Még egy tánc is színesítette a programunkat. Külön felemelő érzés volt, és öröm töltött el bennünket, mikor a Csendes éj felcsendült szlovákul, angolul, németül, oroszul, spanyolul és magyarul, ezzel is ráhangolódtunk az elkövetkező ünnepekre.

Szép hagyománynak lehettünk tanúi és békés, boldog ünnepeket kivántunk egymásnak.

PaedDr. Beáta Cs. Rubecová